Stipendiater

Nyheter

Här hittar du nyheter från Sveriges Byggindustrier. Du kan filtrera fram nyheter från specifika ämnes- och verksamhetsområden genom att kryssa i rutorna nedan.2020-01-30

Birgitta Govén talar på forum om hållbar stadsutveckling

Hallå där! Birgitta Govén, energiexpert på Sveriges Byggindustrier, som den 4 februari talar på Stockholms stads forum om hållbar stadsutveckling och energieffektiva byggnader.

Läs mer
2020-01-28

Så förbättrar vi medlemsservicen till Byggföretagens medlemmar

Den tredje februari, samma dag som Sveriges Byggindustrier byter namn till Byggföretagen, passar vi också på att förbättra servicen till våra medlemsföretag. Här är de fyra största nyheter.

Läs mer
2020-01-24

Skattexperten: Därför minskar svartjobben.

Allt färre köper svarta tjänster. Enligt Skatteverket har andelen som svarar att de köpt någon form av tjänst svart minskat från 32 till 13 procent mellan 2005 och 2019.  

Läs mer
2020-01-20

Nordiska byggkonjunkturen: Sverige sämst i klassen

Sverige är sämst i Norden när det kommer till antalet påbörjade lägenheter per capita. Det visar Sveriges Byggindustriers sammanställning av bygginvesteringarna i de nordiska länderna.

Läs mer
2020-01-17

"Nya stambanor handlar om hela Sveriges konkurrenskraft"

Regeringen och samarbetspartierna har inlett en första diskussion om finansieringen av nya stambanor för höghastighetståg. Hallå där! Catharina Elmsäter-Svärd, vd för Sveriges Byggindustrier och tidigare infrastrukturminister.

Läs mer
Hämta fler
skriv ut

Filtrera regionvis

Norra norrland Södra norrland Mellan Öst /vast Syd

HoverMap Inställningar (id: hovermap):

Norra norrland (url):

/norranorrland

Södra norrland (url):

/sodranorrland

Mellan (url):

/mellan

Väst (url):

/vast

Öst (url):

/ost

Syd (url):

/syd